Griftdijk

It’s a family business

Het begrip familie zit in onze oorsprong, in onze genen en onze werkwijze. Griftdijk is 45 jaar geleden ontstaan vanuit het ideaal om iedereen een kans te geven om z’n horizon te verleggen en zo te genieten van al het moois en leuks wat het buitenleven te bieden heeft. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste exploitanten van caravans en chalets in Europa.

Door de jarenlange goede relatie met ons dealernetwerk en door goed te luisteren naar onze klanten hebben we veel geleerd en dit gebruiken we voor het innoveren en ontwikkelen van steeds weer nieuwe modellen

Modellen die voldoen aan de eisen en behoeften van een steeds sneller veranderende wereld. Zo hebben we dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan caravans en chalets die voldoen aan de laatste eisen en normen. En zo maken we voor iedereen een caravan of chalet die bij hun dromen past.

Om onze kwaliteit standaard te kunnen garanderen hebben we ons netwerk uitgebreid met een eigen fabriek in Engeland. Zo kunnen we onze klanten de service bieden die je mag verwachten van een familie bedrijf waar innovatie en genieten hoog in het vaandel staan.

 

 

Innovatie is onze passie

Bij het ontwikkelen van onze caravans en chalets kijken we niet naar vrije tijd alleen. Vandaag de dag gaat het meer en meer om serieuze woon-oplossingen. Tijden veranderen; zo merken we dat vrije tijd, buitenleven en duurzaamheid steeds meer hand in hand gaan als het gaat om de wensen van onze klanten.

Bij Griftdijk proberen we de ontwikkelingen altijd een stap voor te zijn. Daarom hebben wij ons eigen team van internationale architecten en ontwikkelaars die zich laten inspireren door de wensen van onze klanten.

Samen met onze eigen pijlers “natuur, plezier en genieten” komen we altijd met onze eigen duurzame innovaties.